Opdrachtnemers

Als opdrachtnemer heeft u recht op een snelle betaling bij een correcte uitvoering. Met BouwSecure™ kunt u rekenen op een snelle uitbetaling.

In de bouwwereld zijn betalingstermijnen van 60, 90 of soms wel 120 dagen nog steeds de norm. Dit kan echt anders. Maak kennis met onze werkwijze en ontvang uw betaling binnen 5 tot 10 werkdagen na de verzending van uw factuur. Dit bespaart u een hoop onnodige kosten en financiële perikelen.

Lidmaatschap Innozaam Coöperatie U.A.

Wilt u als opdrachtnemer gebruikmaken van de service van BouwSecure™, dan dient u lid te worden van Innozaam Coöperatie U.A.
Als lid van de coöperatie wordt uw bedrijf getoetst op kwaliteit en vindt onder meer een juridische bedrijfsanalyse plaats. Bovendien wordt u juridisch ondersteund in uw bedrijfsvoering.

Hiernaast biedt uw lidmaatschap tal van voordelen. Zo kunt u deelnemen aan de uitvoering van concrete bouwprojecten en maakt u deel uit van een omvangrijk bouwnetwerk. Uiteraard plukt u de financiële vruchten van voordelige prijsafspraken en worden uw belangen behartigd. Ook volgt u de kwalitatieve trainingen en workshops die Innozaam Coöperatie U.A. in samenwerking met een aantal leveranciers en fabrikanten organiseert.

Als lid kunt u uiteraard ook zelf de service van BouwSecure™ standaard of per opdracht aanbieden aan uw opdrachtgevers. Hierdoor bent u immers verzekerd van een snelle betaling en verkrijgt uw opdrachtgever leveringszekerheid.

Deelname

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap van Innozaam Coöperatie U.A. of over de service van BouwSecure™?  Vul dan a.u.b. het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 085-25 00 244.

Naar het contactformulier